Ajankohtaista

HAE MUKAAN OPINTOMATKALLE AHVENANMAALLE TOUKOKUUSSA
Millaisilla keinoilla voisimme kasvattaa nuorten roolia rauhanrakentamisessa ja konfliktien ehkäisemisessä? Kokoamme nuoret, rauha ja turvallisuus teeman ympärille nuoria Pohjoismaista ja Baltiasta verkostoitumaan sekä jakamaan parhaita käytäntöjä miten nuorten osallisuutta voidaan lisätä.


OSALLISTU EARTH HOURIIN: TAPAHTUMAVINKIT ERI ALUEILTA
Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n vuosittain järjestettävä ympäristötapahtuma, jossa turhat valot sammutetaan tunniksi luonnon puolesta. Ele symbolisoi huoltamme ilmastokriisistä ja ympäristön tilasta. Keräsimme yhteen toimistoamme erityisesti kiinnostavat Earth Hour –tapahtumat eri paikkakunnilta. Löydä omasi ja osallistu ilmaston puolesta!


HAE EDUSTAJAKSI ALUEELLISEEN KONSULTAATIOON SKOTLANTIIN KESKUSTELEMAAN NUORTEN LIIKKUVUUDESTA
Miten nuorten liikkuvuutta ja aktiivista kansalaisuutta voitaisiin tukea Euroopassa entistä paremmin? Valitsemme yhden kortinhaltijan kertomaan ajatuksensa näistä teemoista alueellisessa konsultaatiossa Skotlannissa.


EUROOPPA-AIHEISEN KIRJOITUSKILPAILUN VOITTAJATEKSTIT LUETTAVISSA
Allianssin ja EYC:n Eurooppa-aiheesessa kirjoituskilpailussa pohdittiin Eurooppaa erilaisista näkökulmista. Kirjoituskilpailun mielenkiintoisten tekstien joukosta valitsimme viisi voittajaa mukaan opintomatkalle Maastrichtiin YO!Festiin (Youth Opinion Festival) viettämään Maastrichtin sopimuksen 25-vuotisjuhlaa ja vierailemaan eri toimistoilla Brysselissä.


Suosittelemme   

6400 kohdetta ympäri maailmaa. -15% alennus EYC:llä. Tutustu etuun. 

Alennuksia kaikista Matkavaruste.fi:stä tehdyistä ostoksista. Tutustu etuun. 

 

Mikä Eurooppalainen nuorisokortti? 

Eurooppalainen nuorisokortti on kaikille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu etukortti, jolla saat alennuksia ja etuja matkustamisesta, kulttuurista, palveluista ja tuotteista.

Kortinhaltijoilla on käytössään 60 000 etua yhteensä 38 Euroopan maassa.

Tilaa kortti  ja ota edut käyttöösi! 

 

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instassa 

Kuukauden eduntarjoaja

   

Tilaa uutiskirje

Tilaa Eurooppalainen nuorisokortti - uutiskirje

Sähköposti